Βήμα 7: Επισκευή & βαφή με νέο χρώμα πλαστικών μερών

Ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πολυχρονιάδης – Old School Customs ανέλαβε την επισκευή και βαφή, με νέο χρώμα, των πλαστικών μερών από το project μας. Το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες μιλάει από μόνο του, ενώ αν το δει κανείς δια ζώσης, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η βαφή έγινε με νέο χρώμα αντικαθιστώντας το χρυσό με ένα νέο εντυπωσιακό μπλε (Hayabusa Gen 2) και μας αρέσει πολύ. Το συνεργάτη μας μπορείτε να τον βρείτε στα παρακάτω social media.

FacebookInstagram


 

Βήμα 6: Πλήρης ανανέωση μερών κινητηρα

Ο συνεργάτης μας Βασίλης Βενέτης ηλεκτροστατική βαφή εμπλέκεται και πάλι στην ανακατασκευή. Μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είχαμε για την ηλεκτροστατική βαφή των μεταλλικών μερών από το project μας, σειρά τώρα είχε η πλήρης ανανέωση μερών του κινητήρα. Αφού λοιπόν ανοίξαμε τον κινητήρα για να γίνει γενική επισκευή – θα ολοκληρωθεί και θα τη δείτε σε επόμενη βήμα – ο συνεργάτης μας Βασίλης Βενέτης ηλεκτροστατική βαφή ανέλαβε να καλωπίσει εξωτερικά το κάρτερ, τη κεφαλη όπου έγινε υαλοβολη, αλλά και τα πλαϊνά καπάκια πηνιων και αμπραγιαζ με ηλεκτροστατικη βαφή. Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες είναι για ακόμα μια φορά εντυπωσιακό.

WebsiteFacebookInstagram


Βήμα 5: Νέα μηχανικά μέρη

Το μηχανάκι μετά και από τις προσθήκες αυτές έχει αρχίσει και παίρνει μορφή. Χάρη στο συνεργάτη μας Bike Alert ο οποίος μας έκανε χορηγία τα παρακάτω μηχανικά μέρη, το project μας θα κινηθεί απροβλημάτιστα για πολλά χιλιόμετρα στα χέρια του τυχερού νέου κατόχου του. Η Bike Alert μας έκανε χορηγία αμορτισέρ πίσω ρυθμιζόμενα yss, γρανάζια αλυσίδα jt, σιαγώνες τροχών ferodo, δίσκοι αμπραγιαζ ferodo, μπαταρία bs, μπουζί NGK, φίλτρο λαδιού hiflo filtration. Ευχαριστούμε πολύ τη Bike Alert και εφόσον αγοράζεται μόνοι σας ανταλλακτικά για τη μηχανή σας, την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δείτε παρακάτω το site και τα social media της Bike Alert.

WebsiteFacebookInstagram


Βήμα 4: Βάλαμε καινούργια ελαστικά

Το project μας προχωράει ακάθεκτο και ο συνεργάτης μας Γιώργος Γούλας από τη ΡΟΔΑΜΟΤΟ ανέλαβε να επιλέξει και να τοποθετήσει τα κατάλληλα ελαστικά στο μηχανάκι. Πλέον με δύο ολοκαίνουργια ελαστικά το μηχανάκι έρχεται ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Ευχαριστούμε πολύ το συνεργάτη μας Γιώργο Γούλα από τη ΡΟΔΑΜΟΤΟ, τον οποίο και προτείνουμε για τις δικές σας ανάγκες σε ελαστικά. Δείτε παρακάτω το site και τα social media του.

WebsiteFacebookInstagram


Βήμα 3: Του κάναμε ηλεκτροστατική βαφή

Ο συνεργάτης μας Βασίλης Βενέτης ηλεκτροστατική βαφή ανέλαβε να κάνει ηλεκτροστατική βαφή στα μεταλλικά μέρη από το μηχανάκι του project μας. Πλέον είναι σαν καινούργια ο σκελετός, το ψαλίδι, οι μπότες μπροστινού, τα κέντρα τροχών, το μασπιε, τα καπάκια, το ρεζερβουάρ και η βάση από το τιμόνι. Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Βασίλης Βενέτης ηλεκτροστατική βαφή, τον οποίο και προφανώς προτείνουμε για δικές σας ανάλογες εργασίες. Δείτε παρακάτω το site και τα social media του.

WebsiteFacebookInstagram


Βήμα 2: Το πήγαμε στη καλύμπρα

 

Ο συνεργάτης μας Mpratakos Drag Factory ανέλαβε το μηχανάκι του project μας να το βάλει στην καλύμπρα του και να το επαναφέρει στην εργοστασιακή του κατάσταση. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και για ανάλογες εργασίες στις μοτοσυκλέτες σας τον προτείνουμε. Δείτε παρακάτω τα social media και το site του:

WebsiteInstagramTikTok 

 


 

Βήμα 1: Πως πήραμε το μηχανάκι


Συνδεθείτε στα social media μας και πάρτε μέρος στη κλήρωση για το πλήρως ανακατασκευασμένο μηχανάκι